محل تبلیغات شما

روی صحبتم با خودمه. بیرون میرم، با خونواده صحبت میکنم ولی همچنان روی صحبتم با خودمه. احمق. تو ک میدونی قرار نیست اتفاق بیفته. پس چرا هنوز امیدواری؟ 

احساس حسادت چیز وحشتناکیه. چند وقتیه ک قرصامو دکتر عوض کرده و وضع عصبانیتم بهتر شده و حالا مشکلات عمیق تریو احساس میکنم. حسادت، یا غیرت. ب طور کلی jelousy(شاید املاش اشتباه باشهD:). قبل فک میکردم احساسیه ک نمیخوای دیگران چیزیو ک مال تو هست داشته باشن. الان حس میکنم نمیخوام دیگران چیزاییو ک من ندارم داشته باشن و البته ک من هیچی تو زندگی ندارم. هنر، آرامش، شادی، دوست، عشق و حتی اوقات خوش. شاید واسه همینه ک دیدن خنده دیگران ب کصشرات ک ب وفور در انسان ها یافت میشه و خوشحالم ک تو زندگی من جایی نداره هم حالمو بد میکنه. دلم میخواد، خیلی چیزا رو دلم میخواد اما میدونم خوشحالم نمیکنن. همچی ی لبخنده برام، یا از روی درد یا از خوشحالی. کل زندگی خودم و دیگران ی لبخنده پوچه ک هیچکی دلیلشو نمیدونه اما نمایش داده میشه. 

رویا ها دنیای دیگه ای هستن ک توشون زندگی میکنم. اما دیگه رویا هامم دارن تبدیل ب کابوس میشن. ترسناک و حال بهم زن. اونجا هم آزرده میشم. دیگه تو فکر خودمم راحت نیستم. بعضی وقتا میخوام یکی باشه ک بیاد و منو از رویاهام بکشه بیرون و اونقدری توجهمو جلب کنه ک دیگه نخوام از واقعیت فرار کنم. احساس نیاز ب عشق. عشقی ک خودش ی آزار جدید نشه برام. اینم (عشق) خودش شده ی کابوس. 

دوستان دکمه گراممان را زدند. حتی ممد. کسی ک گفتم هیچوقت نمیخوام از دستش بدم. چند وقت پیش استوری گذاشت. ی مهمونی ای بود ک فک نمیکردم هیچوقت پاش ب اینجور جاهایی وا شه. هولی بود قبلنا ولی اقلا دلش پاک بود. اهمیت میداد ب من، و ب خودش. اونم ی راه فرار از این باتلاق پیدا کرد. ی نکته هست ک من قبل از دیگران دکمشونو زدم. همرو ب تخمم گرفتم حتی کسایی ک ب کمکم احتیاج داشتن. اما خودخواهم. فک میکنم همیشه حق با منه چون حالم خراب بود. اما اونام مادرم نیستن ک دنبالم بیفتن. فقط خونواده همیشه پشت آدمه. 

ی چیزایی هستن ک باید خیلی قبلنا پشت سر میزاشتمشون. اما کول کردم و با خودم جلو آوردمشون. گفتم ک حس خوشحالی قرار نیست ب ما راه پیدا کنه. امثال من همینن، انگار دنیامون رنگ نشده. کورسوی سفیدشم روی سیاه کشیدن ک نفس کشیدن از یادمون نره. خوابیدنو هیچوقت دوس نداشتم. از بچگی ک بابام همش میخوابید ب خودم میگفتم خواب یعنی تلف شدن وقت بدون استفاده ازش. اما الان خوابو دوس دارم، البته اگه کابوس نبینم. ی خواب طولانی میخوام. راستش، دوست دارم ری استارت شم یا شایدم میخوام ویندوزم عوض شهD: . 

Ps:عشق و عاشقی ب من نیومده. 

Pss:تو رفاقت اول خودم گند میزنم، بعد اونا منو ب عظما میدن. بعد ناراحت میشم( توش). 

Psss:برای فرار از هیچی ب چیز دیگه پناه نبرید (بگایی از چیزی ک فک میکنید ب شما نزدیک تر است). 

Pssss:لبخند زدن ب دنیا نشانه پوچیست، ن شادی. 

Psssss:کار ها را پیش ببر یا بمیر. 

لبخندی ب مضحک بودن زندگیم

دنیا هم نچرخه من میچرخم

Madness is somewhere between chaos and dreaming

ک ,ب ,ی ,تو ,میکنم ,دیگران ,ک من ,تو زندگی ,ی لبخنده ,ک فک ,یا از

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها